Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
Holy Owly
fleche langue
Equipe
Holy Owly
Holy Owly grundades av de två systrarna Stéphanie och Julie, som båda är mammor och har en passion för utbildning. Idén föddes efter att Stéphanie återvände till Frankrike efter att ha tillbringat ett år i Shanghai med sin familj. När hon kom tillbaka ville hon att hennes barn skulle behåll aden engelsknivå som de hade lärt sig på den franska skolan i Shanghai, men eftersom hon inte hittade någon bra lösning i Frankrike beslutade hon tillsammans med Julie att utveckla sin egen metod.
Hello !
Så i september 2015 började äventyret. De öppnade en engelskaskola för barn kallad Kids MBA, som blev deras experimentverkstad i tre år. Tillsammans med språkforskare och lärare i engelska genomförde de experiment med metoden på 60 barn varje år. På grund av det stora intresset för deras engelskaskola, utvecklade de och lanserade appen Holy Owly i Apple- och Google-butikerna i mars 2017, och de veckovisa lektionerna med engelskalärare ersattes av Skype-möten. Denna nya version, som inkluderar “adaptivt lärande”, garanterar en personlig inlärning för varje barn baserat på deras egna framsteg i appen.
Welcome to Owlyland
Idag har Holy Owly-appen över 200 000 nedladdningar och den rekommenderades av Frankrikes ansvarige för digitalisering under Covid-krisen. Sedan september 2019 har teamet arbetat hårt för att erbjuda en helt ny version av appen där barnen dras in i ett spännande äventyr där de tar sig an utmaningar, upptäcker engelskspråkiga städer och tar hand om sitt husdjur som har ansvaret att rena planeten från föroreningar. Nu kan man förutom engelska också lära sig spanska och franska i appen, och snart kommer även kinesiska finnas där.
cookies newimage
Häng med oss, vi har kakor
Våra kakor kommer inte att ge ditt barn hål i tänderna, men de tillåter oss att utföra mätningar och ge dig en bättre upplevelse på hemsidan samt personaliserad marknadsföring.Acceptera
signal cellular connected no internet 4 bar 24px